omid4583 (20-04-14)
کاربر شهرسختافزار
omid4583 (20-04-14)
کاربر شهرسختافزار
يكبارتنظيمات مادربرود رو به حالت كارخونه ببر يا همون Clear cmos كن بعد بايوس رو آپديت كن
کاربر شهرسختافزار
ماكه اونجا نيستيم ببينيم بصورت مجازي مشكل رو داريم حل ميكنيم
omid4583 (20-04-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در جواب دوست عزیز نیما :
تنها دیوایس که به کیس وصل هست بلوتوث هست یکبار با یک مارک دیگه عوض کردم ولی حل نشد - در مورد پاور یکبار با یک پاور معمولی امتحان کردم باز مشکل بود - نمی دونم شاید باید یک پاور خوب بزارم ولی خوب میدونید پاور خوب گرون هست و شک دارم هزینه کنم و حل بشه -در مورد آپدیت بایو س شک دارم آخه سیستم نو است -
رم رو عوض کردم با axtrom باز حل نشد خود نمایندگی دوباره میگه مشکل از رم است و باید حتما kingstone بگیری نمی دونم چیکار کنم آیا باز هزینه کنم یا نه این مارک هم کم گیر میاد
nima_hl (13-04-14)
لیست رم های سازگار با بردت رو تو لیست دادم . پاور خوب برای این قطعات لازمه هزینه اضافی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگه1333 هست بيار من 2Gb دارم برات تست ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام در جواب شما حواسم نبود ابتدا بایوس رو آپدیت کردم بعد clear cmos رو انجام دادم یه حالت عجیبی رخ داد و بعد به جای اینکه ری استارت بشه خاموش شد بعد روشن که کردم مشکلی نبود الان چند بار روشن و خاموش کردم موردی نبوده فکر کنم درست شده تا هفته دیگه معلوم میشه -ممنون
کار درستی انجام دادید . بعد از اپدیت بایوس حتما باید clear cmos کرد . ولی پاور رو در نظر داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid4583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-04-14)
کاربر شهرسختافزار
این کار و کردم فکر کنم درست شده ولی یه سوال مادر بورد نو هست چه ضرورتی به آپدیت شده داشته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabaaaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks